25 Ιουλίου 2012

Διεθνές Συνέδριο για την Περιβαλλοντική Ανάπτυξη 2012


Είδος εκδήλωσης: Συνέδριο
Επιστημονικό πεδίο: Ανθρωπιστικές, νομικές και κοινωνικές επιστήμες
Τόπος διεξαγωγής:
Γερμανία

Ημερομηνία έναρξης:
10/10/2012

Περιγραφή:
Ο οργανισμός Etech Germany διοργανώνει, από κοινού με το Πανεπιστήμιο της Modena και της Regio Emilia της Ιταλίας και το Πανεπιστήμιο του Αμβούργου, ένα τριήμερο συνέδριο για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση από 10 έως 12 Οκτωβρίου 2012 στην Καρλσρούη της Γερμανίας.

Κατά την διάρκεια του συνεδρίου, θα δοθεί η ευκαιρία στους συμμετέχοντες να εξετάσουν πως οι κλιματικές αλλαγές, η μείωση της βιοποικιλότητας καθώς και οι άλλες περιβαλλοντολογικές αλλαγές έχουν επηρεάσει τον αντίστοιχο τομέα της εκπαίδευσης. Επίσης, θα συζητηθούν οι καλύτερες πρακτικές, μοντέλα, case studies, εμπειρίες και καινοτόμες μέθοδοι που έχουν αναπτυχθεί και εφαρμοσθεί σε αρκετές χώρες αναφορικά με την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση. Το συνέδριο θα αποτέλεσει τη βάση για τη σύναψη συνεργασιών σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο, στον τομέα της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης.

Για επιπλέον πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση mail@etechgermany.com και στο fax 0049-721-4768953.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

back to top