8 Ιουνίου 2012

ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ από τη SAE Athens

Ιούνιος 2012, ένας μήνας με ανοιχτά σεμινάρια για Creative Media

Μαζί με τον Ιούνιο έρχονται και τα Open Days από τη SAE Athens, με δωρεάν σεμινάρια γύρω από τα Creative Media που θα μονοπωλήσουν τα Σάββατά μας.
Από τη μουσική τεχνολογία και ηχοληψία, μέχρι τον ψηφιακό κινηματογράφο και τη μουσική βιομηχανία, η θεματολογία ποικίλλει, και είναι εμπλουτισμένη με «ζωντανές» εμπειρίες, όπως μια επιτόπου ηχογράφηση των Mahakala, μια εισαγωγή από τη δυναμική δισκογραφική Restless WInd και γνωριμίες με πρωτοπόρους και επαγγελματίες.


ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ: Πρεμιέρα το Σάββατο 9 Ιουνίου, με την παρουσίαση του προγράμματος σπουδών Music Business & Creative Industries (μοναδικό στην Ελλάδα) και γνωριμία με τη δισκογραφική Restless Wind. Το Σάββατο 16 Ιουνίου παρουσιάζονται τα εκπαιδευτικά προγράμματα ηχοληψίας Audio Engineering-Advanced Audio & Creative Media, με Live Recording των Mahakala, καθώς και το σεμινάριο Εισαγωγή στην Ηχοληψία. Tο Σάββατο 23 Ιουνίου είναι η σειρά του Digital Film Making με εισηγήσεις για την κινηματογράφηση, το Web TV και τα μουσικά video, με συμμετέχοντες τον εισηγητή της SAE Στέλιο Αποστολόπουλο, τη γνωστή ομάδα παραγωγής video clip White Room και το DOC TV. Ο κύκλος κλείνει το Σάββατο 30 Ιουνίου όπου επικεντρώνεται στα Creative Media Short Courses.

Όλες τις διαφωτιστικές λεπτομέρειες για τα Σάββατα του Ιουνίου στη SAE μπορείτε να τις βρείτε αναλυτικά εδώ athens.sae.edu/opendays.


ΠΟΙΑ EINAI TA SOS ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Μπορείτε να λάβετε μέρος μόνο σε ένα Open Day και σε ένα σεμινάριο ανά ζώνη. Οι συμμετέχοντες πρέπει να υπολογίσουν ότι είναι απαραίτητο να φτάνουν στη σχολή μισή ώρα πριν την έναρξη. Η είσοδος είναι δωρεάν, αλλά θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


Info: SAE Athens, Κοραή 2, Μοσχάτο, Αθήνα. Τηλ.: 210 32.17.661 (10.00 – 20.00), δηλώσεις συμμετοχής και αναλυτικό πρόγραμμα: athens.sae.edu/opendays

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

back to top