8 Ιουνίου 2012

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ SAE Institute: Δέκα Yποτροφίες για Digital Film Making και Creative Music Business. Δηλώσετε συμμετοχή


  • Από τη SAE Athens ανακοίνωσαν τη δυνατότητα Υποτροφιών για το επόμενο σπουδαστικό έτος.


Μιλάμε για 10 συνολικά Υποτροφίες (2 πλήρεις και 8 μερικές Υποτροφίες) σε δύο προγράμματα σπουδών: Digital Film Making καιMusic Business & Creative Industries.



Για την ιστορία να πούμε ότι η SAE Technology Group με έδρα τηνΟξφόρδη διαθέτει ένα παγκόσμιο δίκτυο σε 26 χώρες και 5 ηπείρους, με ειδίκευση στον τομέα των Creative Media και διεθνή αναγνώριση. Μάλιστα η ελληνική SAE μόλις μετακόμισε στις νέες εγκαταστάσεις της με σκοπό τις ιδανικές συνθήκες πρακτικής εξάσκησης με διεθνείς προδιαγραφές.


ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στο πρόγραμμα Υποτροφιών για το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013.

Βήμα πρώτο: συμπληρώνετε την αίτηση συμμετοχής σε ένα από τα προγράμματα, που μπορείτε να τη βρείτε εδώ.

Βήμα δεύτερο: η συνέντευξη. Αρχικά θα επιλεχθούν 10 υποψήφιοι για κάθε πρόγραμμα σπουδών, οπότε και θα κληθείτε να περάσετε απόσυνέντευξη για την τελική αξιολόγηση.

Τα sos που πρέπει να προσέξετε: Η αίτησή σας πρέπει να υποβληθεί εμπρόθεσμα έως το Σάββατο 30 Ιουνίου. Οι αξιολογήσεις θα εστιάσουν «στο πάθος των υποψηφίων για εκπαίδευση και επαγγελματική δράση». Η SAE επισημαίνει ότι η προϋπηρεσία σε σχετική ειδικότητα δε σημαίνει απαραίτητα ότι θα αποτελέσει και έξτρα κριτήριο για την Υποτροφία, οπότε μη διστάσετε. Συμπληρώστε την αίτηση χωρίς δεύτερες σκέψεις αλλά με πολλή προσοχή.

Σημειώστε στο ημερολόγιό σας: Η ανακοίνωση υποψηφίων για συνέντευξη θα γίνει τη Δευτέρα 2 Ιουλίου και η ανακοίνωση επιτυχόντων τη Δευτέρα 9 Ιουλίου, άρα φροντίστε σε αυτό το διάστημα να βρίσκεστε κάπου εδώ γύρω! Είναι ένα από τα πιο σημαντικά μέρη της διαδικασίας.

Τέλος μην ξεχάσετε να διαβάστε τους όρους συμμετοχής εδώ.


ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ: Η SAE προσφέρει προγράμματα που είναι μοναδικά στην Ελλάδα -ανάλογες ειδικότητες δηλαδή υπάρχουν μόνο στο εξωτερικό- με καινοτόμα project τα οποία οι σπουδαστές καλούνται να πραγματοποιήσουν σε αληθινές συνθήκες εργασίας με επαγγελματίες, όπως για παράδειγμα το γνωστό Band Complete. Μπορείτε να πάρετε μια ιδέα εδώ για τα προγράμματα που προσφέρουν τις Υποτροφίες.

Digital Film Making Diploma: Με μία (1) πλήρη Υποτροφία και τέσσερις (4) μερικές (50% επί των διδάκτρων).
Το Digital Film Making Diploma της SAE, αποτελεί ένα καινοτόμο επιτυχημένο πρόγραμμα σε Βερολίνο, Μιλάνο, Άμστερνταμ, Λονδίνοκαι άλλες χώρες, το οποίο περιλαμβάνει την εκμάθηση όλων των σταδίων και των εργαλείων δημιουργίας και παραγωγής ψηφιακής κινούμενης εικόνας (films, documentaries, music videos, commercial spots, web tv κ.ά.). Μπορείτε να μάθετε λεπτομέρειες εδώ.

Music Business & Creative Industries Diploma: Με μία (1) πλήρη Υποτροφία και τέσσερις (4) μερικές (50% επί των διδάκτρων).
Το Music Business & Creative Industries Diploma της SAE αποτελεί το μoναδικό πρόγραμμα σπουδών στην Ελλάδα σχετικά με τη μουσική βιομηχανία. Καλύπτει όλες τις επιχειρηματικές πτυχές και λειτουργίες της μουσικής βιομηχανίας και των σχετικών πολιτιστικών βιομηχανιών, ενώ περιλαμβάνει και εισαγωγή στα Creative Media (graphics, web design, photography, audio & video editing κ.ά). Μπορείτε να μάθετε λεπτομέρειες εδώ.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

back to top