23 Ιουλίου 2012

Εμβόλια κατά των Εθισμών: Οι επιστήμονες χρησιμοποιούν τον Άνθρωπο ως Πειραματόζωο για να Προωθήσουν τη Διανθρώπινη Ατζέντα



Στην προσπάθεια της παγκόσμιας ελίτ να αναπρογραμματίσει το ανθρώπινο DNA και να μεταβάλλει την ίδια τη δομή του γονιδιώματός μας, ειδικά εμβόλια σχεδιάζονται για να μεταλλάξουν τη λειτουργία του εγκεφάλου μας, τα οποία έχουν ήδη αποτελέσει μέρος της ιατρικής κοινότητας και πρακτικής.



Η Διανθρώπινη Ατζέντα στοχεύει στα ακόλουθα:

•Να ελέγξει το δικαίωμα στη ζωή μέσω της εφαρμογής της ευγονικής
• Να ελέγξει την αναπαραγωγή του γενικού πληθυσμού μέσω εκστρατειών στείρωσης, αντισύλληψης και έκτρωσης.
• Να αναγνωρίσει αναπηρίες οι οποίες μπορούν να «ενισχυθούν» μέσω εμφυτευμάτων, πρόσθετων, μικροτσίπ RFID που βοηθούν στη γενετική μηχανική.
• Επιστημονικά βασισμένο πειραματισμό πάνω στις θεραπείες επιμήκυνσης της ζωής.
• «Επαναπρογραμματισμός» του εγκεφάλου με φαρμακευτικές ουσίες, ψυχοτρόπα φάρμακα και μικροτσίπ RFID.
Οι Οργανώσεις, όπως η Humanity+ επιζητούν "τη συνέχιση και την αύξηση του ρυθμού της εξέλιξης της «νέας έξυπνης ζωής» υπερβαίνοντας τη τρέχουσα ανθρώπινη μορφή και περιορισμούς διαμέσου της επιστήμης και της τεχνολογίας, καθοδηγούμενες από πρακτικές και αξίες που προωθούν την έννοια της ζωής." Αποτελούν μέλη μίας διεθνούς μη-κερδοσκοπικής οργάνωσης η οποία συνηγορεί υπέρ της δεοντολογικής χρήσης της επιστήμης για την επέκταση των ανθρώπινων ικανοτήτων.

Στη Διανθρώπινη Διακήρυξη τους, αναφέρουν ότι:
• Χρησιμοποιούν τη τεχνολογία ώστε να επεκτείνουν τις ανθρώπινες δυνατότητες και προοπτικές μέσω της υπέρβασης της διαδικασίας γήρανσης και των γνωσιακών μειονεκτημάτων.

• Τη διευκόλυνση της κοινωνικής τάξης, τη βελτίωση της ανθρώπινης προβλεπτικότητας και σοφίας μέσω της γενετικής βελτίωσης.

• Άσκηση επιρροής προς τους πολιτικούς ώστε να συμπεριλάβουν τη διανθρώπινη ατζέντα ως ένα υπεύθυνο και ηθικό όραμα

Μέσω της χρηματοδότησης των ενεργειών έρευνας και ανάπτυξης, κινούνται προς τη κατεύθυνση της νοητικής και πολιτισμικής βελτίωσης της ανθρωπότητας μέσω της χρησιμοποίησης τεχνολογίας που βελτιώνει τις γνωσιακές και φυσικές-οργανικές ικανότητες. Σε έναν μετανθρώπινο κόσμο, όταν η επιστήμη θα έχει βελτιώσει με τεχνητά μέσα την ανθρωπότητα, η νοημοσύνη θα έχει βελτιωθεί μέσω μεταβολών στη βιολογική κατάσταση του ανθρώπου.

Ένας τρόπος που ανακάλυψαν οι επιστήμονες ώστε να εισέλθουμε μαζικά στην Εποχή της Διανθρωπότητας είναι η μείωση των εθισμών όπως το κάπνισμα. Επιστήμονες-πιόνια της παγκοσμιοποίησης, όπως ο Δρ. Kim D. Janda, πιστεύουν ότι η ανοσοποίηση κατά του εθισμού στη νικοτίνη αποτελεί έναν εναλλακτικό τρόπο ή ακόμη και καλύτερο τρόπο, για να απομακρυνθούν οι άνθρωποι από τις βλαβερές ουσίες. Τα εμβόλια του Janda’s οδηγούν το ανοσοποιητικό σύστημα στη παραγωγή αντισωμάτων τα οποία ελέγχουν την απόκριση και συμπεριφορά του εγκεφάλου προτού επέλθει στο στάδιο του εθισμού. Αυτό βασίζεται στην επιστημονική υπόθεση ότι ο εθισμός προκαλεί αλλαγές στη φυσιολογία του εγκεφάλου, οδηγώντας την επιστημονική κοινότητα των Η.Π.Α να επιχειρεί να λύσει το τεράστιο πρόβλημα του εθισμού με τη χρήση εμβολίων.

Η επιστημονική αυτή παραδοχή είναι απλοϊκή και εντελώς λανθασμένη σύμφωνα με τον Janda.

Τα εμβόλια εισάγουν ουσιαστικά μία ξένη ουσία στο αίμα η οποία «εξαναγκάζει» το ανοσοποιητικό σύστημα να αναπτύξει αντισώματα – παρόλα αυτά τα μόρια όπως αυτό της κοκαϊνης, της νικοτίνης και της μεθαμφεταμίνης είναι μικρότερα από τα μόρια των ιών που προσβάλλουν συνήθως το ανοσοποιητικό μας σύστημα.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι το ανοσοποιητικό σύστημα τα αγνοεί… Για να καταστεί βέβαιο ότι το εμβόλιο έχει επίδραση στο ανοσοποιητικό σύστημα, χρησιμοποιείται ένα «χημικό κοκτέιλ» το οποίο εξαναγκάζει την παραγωγή αντισωμάτων από τον οργανισμό.

Βέβαια, ο Janda ισχυρίζεται ότι η συγκεκριμένη διαδικασία δεν επηρεάζει τη λειτουργία του εγκεφάλου… Παρόλα αυτά, και ως μεγάλη αντίφαση, ο Janda αναφέρει ότι το εμβόλιο λειτουργεί μέσω του περιορισμού των κέντρων απόλαυσης του εγκεφάλου τα οποία ανταποκρίνονται είτε στο συνθετικό είτε στο πραγματικό ναρκωτικό, όπως η νικοτίνη..

Πάντως, οι μέχρι τώρα απόπειρες κλινικών δοκιμών των εμβολίων κατά των εθισμών στον άνθρωπο έχουν πέσει στο κενό καθώς το μόνο που έχουν καταφέρει είναι να λειτουργήσουν ως υποκατάστατο φαρμάκου (placebo).

To ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα είναι εξαιρετικά πολύπλοκο και οι «αντιδράσεις του είναι δύσκολο να προβλεφθούν» σύμφωνα με τους επιστήμονες. Οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι με την πρόσθεση πρωτεϊνών και χημικών ουσιών στα μόρια ώστε να προκαλέσουν τη παραγωγή αντισωμάτων, τότε έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Τα εμβόλια αντικαθιστούν τη φυσική ανοσία και μεταβάλλουν τη λειτουργία του εγκεφάλου. Η επίθεση ανοσοποίησης προς τα παιδιά, όπως συστήνεται από το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των Η.Π.Α, έχει ως αποτέλεσμα να χορηγούνται 60 εμβόλια στα παιδιά μέχρι να φτάσουν στην ηλικία των 6 ετών!!!

Η πλειονότητα αυτών των εμβολίων περιέχουν εξαιρετικά υψηλές ποσότητες αλουμινίου οι οποίες περιορίζουν την ικανότητα ανάπτυξης του παιδικού εγκεφάλου και τελικώς την ορθή λειτουργία του.

Αλλά επικίνδυνα συστατικά στοιχεία των εμβολίων είναι:
- αλουμίνιο, ορυκτέλαια, σταθεροποιητής σκουαλένιου σε νερό, περτακτίνη, φορμαλδεΰδη, ιϊκό DNA, φωσφατάση.
Οι παγκοσμιοποιητές επιστήμονες προσπαθούν ξεκάθαρα πλέον να αλλοιώσουν τη χημική σύσταση του εγκεφάλου μας, ελέγχοντας τις υποδοχές που ρυθμίζουν την απόλαυση αλλά ξεχνούν τις πραγματικές κοινωνικές ρίζες του εθισμού οι οποίες είναι η οικονομική κρίση, οι κακές συνθήκες διαβίωσης και η διάλυση των κοινωνικών δεσμών ενώ παράλληλα προωθούν μία απαράδεκτη ανοσοποίηση η οποία δημιουργεί «πειθήνιους», «υπάκουους» διανθρώπους «ρομπότ».

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/07/blog-post_7060.html#ixzz21TJLVyz3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

back to top