29 Ιουλίου 2012

Σεξ Ολυμπιακών Διαστάσεων


Ολυμπιονίκες στο σεξ αναδεικνύονται 70%-75% των αθλητών που συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, δηλώνουν στο ESPN αθλητές που έχουν ζήσει απίστευτες εμπειρίες σε Ολυμπιακά Χωριά.
Ο Τζος Λάκατος είχε ολοκληρώσει το πρόγραμμά του στη σκοποβολή στους Αγώνες του Σίδνεϊ το 2000, όταν οι επικεφαλής της αμερικανικής αποστολής τού έδωσαν εντολή να επιστρέψει στις ΗΠΑ μαζί με τους συναθλητές του. Εκείνος όμως αναπολώντας τις εμπειρίες που έζησε τέσσερα χρόνια νωρίτερα στην Ατλάντα, όπου είχε κατακτήσει ένα ασημένιο μετάλλιο, δεν ήθελε να φύγει.




Κατάφερε να μείνει παραβιάζοντας την κλειδαριά του διαμερίσματός του , ενώπιον της καθαρίστριας για να δει την επομένη το πρωί ολόκληρη τη γυναικεία ομάδα κάποιας σκανδιναβικής χώρας να βγαίνει από το δωμάτιο όπου είχαν συγκεντρωθεί οι αμερικανοί σπρίντερ. «Δεν είχα ξαναδεί τόσες ακολασίες στη ζωή μου» θυμάται ο Λάκατος.

Η διάσημη αμερικανίδα τερματοφύλακας της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου Χόουπ Σόλο αποκάλυψε πως μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους τελευταίους Αγώνες, στο Πεκίνο, μέθυσε μαζί με τις συναθλήτριές της και στη συνέχεια διασκέδασε μέχρι πρωίας με διάσημους, όπως ο ηθοποιός Βινς Βον. Μετά έβαλε στο δωμάτιό της έναν τυχερό «αλλά αυτό είναι ολυμπιακό μυστικό» και στη συνέχεια εμφανίστηκε μεθυσμένη σε τηλεοπτική εκπομπή.

Η Σόλο θυμάται ακόμα πως οι αθλητές έκαναν σεξ ακόμα και έξω, στο γρασίδι, ανάμεσα στα κτίρια «γιατί είναι μια μοναδική εμπειρία στη ζωή και θέλεις να αποκτήσεις αναμνήσεις είτε είναι σεξουαλικές είτε προέρχονται από τα πάρτι είτε από τον αγωνιστικό χώρο».

Ο κολυμβητής Ράιαν Λόχτε συμφωνεί με τη Σόλο σημειώνοντας πως 70%-75% των αθλητών κάνουν σεξ στη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων. Ο ίδιος θυμάται πως ένας συναθλητής του στους Αγώνες της Αθήνας έκανε σεξ στο μπαλκόνι του δωματίου του στο Ολυμπιακό Χωριό.

Η Ολυμπιονίκης του αλπικού σκι Κάρι Σάινμπεργκ ένιωθε στους Αγώνες του 1994 σαν να βρισκόταν σε ένα μαγικό μέρος, όπως η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων, όπου «εκτός από το χρυσό μετάλλιο μπορούσες να κοιμηθείς και με έναν πραγματικά καυτό άνδρα».



Ο αμερικανός σφαιροβόλος Τζον Γκοντίνα πίστευε πως στους Αγώνες της Ατλάντας τα είχε δει όλα – νυχτερινά όργια, φίλοι του να εξαφανίζονται για ημέρες – ώσπου πήγε στο Σίδνεϊ και είχε συγκάτοικο τον ακοντιστή Γκριρ. Κάθε μέρα τον ξανθό αθλητή επισκέπτονταν τρεις αθλήτριες με μερικές ώρες διαφορά. «Ηθελαν, όπως κι εγώ, να συμπληρώσουμε το παζλ της προπόνησής μας» θυμάται ο Γκριρ.

Η επίδειξη του μεταλλίου προσελκύει πολλές φορές το «θύμα». Οχι όμως πάντα. Το 1994 στο Λιλεχάμερ δύο γερμανοί αθλητές του μπομπσλέιντ προσέφεραν τα χρυσά τους μετάλλια για μία νύχτα με τη Σάινμπεργκ. «Τους είπα ευχαριστώ πολύ αλλά και ο Τόμι Μόε έχει ένα μετάλλιο και προτιμώ να παίξω με το δικό του» είπε γελώντας η αμερικανίδα πρώην πρωταθλήτρια.

Στο Βανκούβερ το 2010 έξι αθλητές από τη Γερμανία, τον Καναδά και την Αυστρία συναντήθηκαν για ένα πάρτι σε υδρομασάζ, το οποίο εξελίχθηκε σε πάρτι οργίων.

«Οι Ολυμπιονίκες ψάχνουν να βρουν κάτι νέο. Είναι εξερευνητές. Ψάχνουν για προκλήσεις όπως το να κάνουν σεξ με κάποιον που δεν γνωρίζουν τη γλώσσα του» διευκρινίζει η Σάινμπεργκ.

Σε πάρτι με χαβιάρι, βότκα και ρωσική σαμπάνια είχε συμμετάσχει ο Γκρεγκ Λουγκάνις μαζί με άλλους ρώσους αθλητές στους αγώνες του Μόντρεαλ το 1976 αλλά, όπως λέει, «δεν προχώρησε παρακάτω γιατί αυτός που μου άρεσε ήταν ερωτευμένος με ένα άλλο μέλος της ομάδας του».

Τα όργια βεβαίως δεν περιορίζονται στο Ολυμπιακό Χωριό.

Σε πτήση από το Σίδνεϊ για το Λος Αντζελες το 2000 στο αεροπλάνο βρίσκονταν μεταξύ άλλων 100 Ολυμπιονίκες όπου επιδόθηκαν σε σεξουαλικό όργιο!

Ο Λόχτε αναφέρει πως στους τελευταίους Αγώνες στο Πεκίνο είχε δεσμό. Τώρα στο Λονδίνο πηγαίνει ελεύθερος και έτοιμος για… όλα.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

back to top