5 Οκτωβρίου 2013

THERAPY PLANET FESTIVAL 2013- ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ CARAVEL, 6/10



Κυριακή 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013, 09:00 – 22:00 
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ CARAVEL 
Γνωρίστε από κοντά ανθρώπους, που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στην έρευνα και την πραγμάτωση του Υγιεινού τρόπου ζωής, την Προστασία του Περιβάλλοντος και την εξέλιξη των Θεραπειών.

1 Ημέρα! 
10 Θεραπευτικά Κέντρα! 
100 Διαλέξεις πάνω σε θέματα Υγείας και Ευεξίας! 
1000 Προϊόντα και Συσκευές για την Φυσική Ζωή και την Ευζωία! 

Ας βαδίσουμε με τον Ασκληπιό, τον Ιπποκράτη,τον Γαληνό και τον Φρόιντ..
Στις 28 Απριλίου, για το ολοήμερο Συνέδριο ‘THERAPY PLANET 2013, έχουν διαμορφωθεί:


  • Πέντε αίθουσες ανοιχτές για το ευρύ κοινό, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να συναντήσουμε και να ακούσουμε τους ίδιους τους θεραπευτές και εκπροσώπους Κέντρων, σε 30’λεπτες ομιλίες ή σε 60’λεπτές παρουσιάσεις , αποδίδοντας τη δουλειά και το έργο τους. Δυνατότητα συμμετοχής στα Βιωματικά Εργαστήρια των εισηγητών επικεντρωμένα στις παραδοσιακές και νέες τεχνικές στην θεραπεία και την ευεξία. 



  • Δυο μεγάλοι εκθεσιακοί χώροι, στους οποίους το ευρύ κοινό θα έχει την δυνατότητα να επισκεφτεί περί τους 100 εκθέτες. Να ενημερωθεί για τις υπηρεσίες θεραπείας και εκπαίδευσης που προσφέρονται, τα παραδοσιακά και νέα προϊόντα και τις συσκευές θεραπειών και ευεξίας που κυκλοφορούν στην αγορά. 


Σας περιμένουμε και φέτος όλους εκεί…
να συνδράμετε…
✔ με την παρουσία σας
✔ με τα άρθρα σας,
✔ τις ομιλίες και τις παρουσιάσεις σας
✔ να είστε ένας από τους χορηγούς μας, εφόσον πιστεύετε ότι η προσπάθειά μας αξίζει την προσοχή σας και ενδιαφέρεστε να βοηθήσετε, να υποστηρίξετε, ή να συμμετέχετε σε αυτές τις πρωτοβουλίες.

http://festival.therapyplanet.gr/festival 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

back to top