17 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ "ΝΕΕΣ ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ" (20,21,22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013), ΔΩΡΕΑΝ


Ο σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε έναν ομορφότερο κόσμο για όλους μας.

 Πιστεύουμε ότι για να συμβάλλουμε στο να υλοποιηθεί ένας καλύτερος κόσμος το ζητούμενο είναι να εμπνεύσουμε και να κινητοποιήσουμε τους ανθρώπους.

 Γι’ αυτό αποφασίσαμε να προσφέρουμε νέες οπτικές και να μοιραστούμε το όραμα μας για την κοινωνία και τον κόσμο ξεκινώντας μια νέα συζήτηση για το τι είναι δυνατό, η οποία να μας εμπνέει, να δίνει ελπίδα, να προτείνει κατευθύνσεις, διεξόδους και ευκαιρίες για δημιουργική συμμετοχή και να συμβάλλει στο να συνειδητοποιήσουμε τη δύναμη, αλλά και την ευθύνη μας ως μέλη της κοινωνίας και του κόσμου μας και να δούμε τον κόσμο μας με μια «νέα ματιά».

 Ξεκινάμε τη συζήτηση με την πρώτη μας τριήμερη εκδήλωση στις 20, 21, 22 Σεπτεμβρίου 2013! Στις 20, 21 και 22 Σεπτεμβρίου 2013, στο Αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης» του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων για πρώτη φορά προσωπικότητες από τους χώρους της ψυχολογίας, της φιλοσοφίας, της πνευματικότητας, της επιχειρηματικότητας, της επιστήμης και της τέχνης συναντιούνται στην Αθήνα, συνομιλούν με το κοινό για ένα νέο όραμα και συμβάλλουν στο να δούμε τον κόσμο, την κοινωνία και το ρόλο μας ως πολίτες με μια «νέα ματιά».

 Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων Οι ώρες λειτουργίας είναι: Παρασκευή 16:30 – 21:00, Σάββατο 9:30 – 21:00, Κυριακή 9:30 – 13:00 ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ



ή πατήστε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

back to top