8 Απριλίου 2014

2ο Σεμινάριο Φωτογραφίας στο Φλαμπούρι

Γεια χαρά, 

σε συνεργασία με το καταφύγιο Φλαμπούρι στην Πάρνηθα διοργανώνουμε σεμινάριο φωτογραφίας την ερχόμενη Κυριακή. Περιλαμβάνει πεζοπορική βόλτα! Διαβάστε παρακάτω για περισσότερα...


Α.Κ.

Subject: 2ο Σεμινάριο Φωτογραφίας στο Φλαμπούρι


2ο Σεμινάριο φωτογραφίας στο Φλαμπούρι,
Κυριακή 13 Απριλίου.

IMG 6064thumb

Οι φωτογραφίες με φωτογραφική μηχανή ή και με τα εξελιγμένα πια κινητά, είναι το χόμπι και η αγάπη των περισσοτέρων γύρω μας. Είτε γιατί θέλουμε να μοιραστούμε αυτό που βλέπουμε και με άλλους, είτε για να έχουμε να θυμόμαστε μετά από χρόνια, αλλά ακόμα και για τη χαρά της δημιουργίας.

Έρχεται το 2ο σεμινάριο φωτογραφίας σε συνέχεια του προηγούμενου, για αρχάριους αλλά και πιο προχωρημένους ερασιτέχνες φωτογράφους.

Το 2ο σεμινάριο θα είναι έτσι διαμορφωμένο ώστε με μια μικρή επανάληψη, να μπορούν να το παρακολουθήσουν και άτομα που δεν είχαν παρακολουθήσει το προηγούμενο.

Τι καλύτερο λοιπόν από ένα σεμινάριο φωτογραφίας μέσα στην φύση, στην απίστευτη ομορφιά του δρυμού της Πάρνηθας, που θα μας ταξιδέψει με μαγικές εικόνες.

Ετοιμαστείτε λοιπόν να απολαύσουμε στο πανέμορφο αυτό περιβάλλον, μάθημα φωτογραφίας, χαλαρή βόλτα στο δάσος, αλλά και σπιτικές λιχουδιές με κρασάκι.
Περισσότερα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

back to top