14 Φεβρουαρίου 2012

ΣΟΚ: Στην Κολομβία σκοτώνουν τους αστέγους!Στην Αθήνα συλλαμβάνουν τους αστέγους και στην Κολομβία τους σκοτώνουν. Έτσι απλά...
Σα να μην έφτανε λοιπόν η δυστυχία του να ζει κανείς στον δρόμο, η κυβέρνηση της Κολομβίας έχει στρατολογήσει αστυνομικές και στρατιωτικές δυνάμεις προκειμένου να δολοφονούν τους άστεγους στο όνομα της “κοινωνικής εκκαθάρισης”.

Ζητήστε από την Κολομβία να σταματήσει αμέσως αυτό το έγκλημα!

Σύμφωνα με ντοκιμαντέρ του VBS.TV, οι άστεγοι αναγκάζονται να κρύβονται μέσα στους υπονόμους για να γλιτώσουν από τα τάγματα θανάτου. Ωστόσο, απ’ ό,τι φαίνεται ούτε εκεί είναι προστατευμένοι, αφούπαρακρατικές ομάδες ρίχνουν βενζίνη και βάζουν φωτιά στις αποχετεύσεις, εγκλωβίζοντας και σκοτώνοντας με αυτόν τον τρόπο όσους κρύβονται εκεί μέσα.

Πολλοί από τους άστεγους είναι μικρά παιδιά και έφηβοι που εδώ και χρόνια ζουν στους δρόμους. Μην έχοντας βοήθεια από πουθενά ή άλλη εναλλακτική, οι άνθρωποι αυτοί διακινδυνεύουν καθημερινά τη ζωή τους.
Πείτε στον Πρόεδρο της Κολομβίας, τον Υπουργό Άμυνας και τον Γενικό Διευθυντή της Αστυνομίας ότι οι κοινωνική εκκαθάριση που λαμβάνει χώρα στην Κολομβία είναι ανεπίτρεπτη.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

back to top